Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

В Шанхаї показали оновлений Mercedes-benz S-Class

Німецька компанія Mercedes-benz провела плановий рестайлінг розкішного седану під назвою S-Class. Як і очікувалось, зміни відбулися не тільки під капотом автомобіля, а і у зовнішності S-Class. З середини 2017 року флагманська модель буде відрізнятися від попередника оригінальними блоками світлодіодних фар та видозміненим переднім бампером.

Екстер’єр нового Mercedes-benz S-Class отримав декілька фішок, які роблять його більш яскравим та пізнаваним на дорозі. Досить брутально та харизматично S-Class виглядає у версії S63 AMG.

В ході рестайлінга виробник переглянув майже всю лінійку моторів, були впроваджені новітні технології, а саме перехід на 48-вольтове живлення електричних механізмів. Модернізація зачепила всім відому опцію Distronic, яка передбачає не тільки рельєф місцевості, а і може автоматично регулювати швидкість руху автомобіля та виконувати маневри. Електронні системи нового S-Class ретельно сканують дорожнє покриття щоб в разі необхідності нахилити кузов седана для зменшення впливу поперечних сил.

В базовому виконанні S350 оснащено абсолютно новим 6-циліндровим дизельним двигуном на 282 к.с. та 600 Нм крутного моменту. Модель з індексом S400 має у своєму розпорядженні такий самий двигун, але зі збільшеною до 335 к.с. та 700Нм потужністю. В останньому випадку можливо встановлення фірмового повного приводу 4Matic. Незабули в Mercedes-benz і про бензинові силові агрегати. Двигун M256 – це рядна шістка з електричним компресором, яка повинна стати взірцем ефективного використання палива. На вершині моторної гами стоїть S65 AMG обладнаний класичним 6,0-літровим V12 Biturbo на 620 к.с. та 1000 Нм крутного моменту.

В інтер’єрі S-Class з’явилося нове рульове колесо, яке виглядає більш спортивно та підійде для любителів активного драйву. Приладова панель залишилась без змін, вона складається з двох 12,3-дюймових екранів розділених скляною перегородкою. Mercedes-benz S-Class навіть у дорестайлінговій версії був взірцем з якості матеріалів обробки салону, а новачок без проблем збереже реноме лідера класу.

Наразі, оновлений S-Class став ще привабливішим ніж був до цього, тому німці сподіваються на повторення успіху попередників. Замовлення на Mercedes-benz S-Class 2018 модельного року приймаються по ціні від 90 тисяч євро…

 

 

26.04.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

В Шанхаї показали оновлений Mercedes-benz S-Class

Політика конфіденційності